Sponsor Bağlantılar





Sungurlar 37. Bölüm izle Full 26 Eylül 2015


Sungurlar  36. BolumSungurlar 37. Bölüm izle Full 26 Eylül 2015 Sungurlar 37. Bölüm Full izle 19-09-2015 Örgütün içine sızan Meryem, Celil’in dinlendiğini öğrenir. Ancak örgütün verdiği tehlikeli bir görev yüzünden deşifre olmakla karşı karşıya kalır. Şahmaran ise Serdar Komutan’ın izine ulaşır ve Maya’yı öldürmek için adamlarıyla büyük bir saldırı düzenler. Yalnız kalan ve bir kulübe içinde sıkışan Serdar’ın yardımına Meryem yetişir. 

Serdar, Meryem’in Maya’yı alıp kaçmasını sağlar. Bu sırada Şahmaran’ın adamları Serdar’ın olduğu kulübeyi havaya uçurur. ,Sungurlar 36. Bölüm Donmadan izle,Sungurlar 36. Bölüm Tek Parça HD seyret,Sungurlar son bolum izle,Sungurlar 36. Bölüm  izle,

Sungurlar 36. Bölüm Takılmadan izle,Sungurlar 36. Bölüm Full izle Sungurlar 36. Bölüm izle Türkmen’i kurtarmak için Suriye’ye giden Sungurlar, ezeli düşmanları Kasım tarafından hazırlanmış bir tuzağın içine düşer. 

Sungurlar 36. Bölüm izleKasım’ın planları istendiği gibi gitmez ve Sungurlar tarafından yakalanır. Türkiye’ye getirilen Kasım, gazeteciler önünde kendisini hapishaneden kurtarana büyük bir para ödülü vereceğini söyler. Bu haberin duyulması bölgedeki terör guruplarını harekete geçirir. 

 OYUNCU KADROSU : Mert Kılıç Dilara Büyükbayraktar Bora Karakul Mehmet Korhan Fırat Merve Akaydın Gülşah Küçükyıldız Merve Anlağan Mehmet Küçük Onur Emre Teber Yıldız Güngör Emre Taşkıran Zeki Gürdal Aydın Koç Yılmaz Şerif gibi oyuncularda kurulu

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Copyright © Son Bölüm izle Bölüm izle Yeni Bölüm Dizi izle.

Dost Siteler

site ekle
Blogger tarafından desteklenmektedir.